Όροι Αποστολής - Επιστροφής

Όροι Αποστολής 

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών (courier) που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από το ΜΠΙΤΗΣ-bobonieres.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Η αποστολή παραγγελιών γίνεται με αντικαταβολή μέσω Γενικής Ταχυδρoμικής
Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή η χρέωση διαμορφώνεται στα  7,50€ μέχρι 3 κιλά βάρους.
Γιά κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 2,0 € επι πλέον.
Για ογκώδη αντικείμενα η χρέωση γίνεται ογκομετρικά.Tύπος υπολογισμού : (Πλάτος Χ Μήκος Χ Υψος):5,000 = Kόστος € ποσού αντικαταβολής
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς και νησιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο kostasbitis@yahoo.gr

 

Όροι Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην δ / ση kostasbitis@yahoo.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2107712390 Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 18:30. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του ΜΠΙΤΗΣ-bobonieres.gr:

Iασωνος Μαρατου 8 & Ιωαννου Θεολογου Ζωγράφος, Τ.Κ. 15773

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα .

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

 

 

Created By MoB Arts 2014 - Powered By Open Cart